Sala bankietowa

Hotel Grandmet, to hotel z piękną sala bankietową usytuowany w spokojnej dzielnicy miasta.

Do dyspozycji gości oferujemy bazę pokoi co jest ważne w sytuacji gdzie goście weselni są z poza Włocławka, przyjechali z małymi dziećmi lub po porostu zmęczyli się i chcą odpocząć.

Sala bankietowa posiada wyjście na piękny, ogrodzony teren zielony na którym dzieci mogą swobodnie się bawić dając rodzicom możliwość bezstresowego udziału w zabawie weselnej bez obawy, że wyjdą na ruchliwą ulicę.

I to co najważniejsze !!!!! Kuchnia !!!!! i to co w niej powstaje, tradycyjne polskie dania przyrządzone przez naszą kucharkę to istne "niebo w gębie" zresztą Sam się przekonaj.

Przygotujemy dla Państwa wystrój sali, smaczne jedzenie, profesjonalna obsługę.

Na życzenie możemy polecić oprawę muzyczną.

Oferujemy najlepsze potrawy .

Na zamówienie podamy pieczone prosie, czy wiejski bufet ze swojskim jadłem.

Kompleksowa obsługa:

  • Wesela, Chrzciny, Komunie, Urodziny, Imieniny, Rocznice,
  • Przyjęcia okolicznościowe, Bale sylwestrowe, Bale karnawałowe,
  • Studniówki, Imprezy firmowe.

PRZYKŁADOWE MENU NA PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE

18-stki,chrzciny,urodziny,przyjęcia rodzinne

cena 70 -90 zł/os  

OBIAD
  1. Rosół z makaronem
  2. Schab zawijany w sosie mięsnym
  3. Kotlet de volaille
  4. Kotlet szwajcarski
  5. Pulpeciki w sosie pieczarkowym
  6. Golonka w piwie na kapuście zasmażanej
  7. Karczek w sosie pieczeniowym lub żurawinowym
DODATKI
  1. Ziemniaki
  2. Frytki
  3. Kluski śląskie
  4. Bukiet surówek
KOLACJA
  1. Barszczyk czerwony z pasztecikiem
  2. Pałeczki pieczone + gotowane warzywa w ziołach
  3. Kotlet mielony zawijany boczkiem
  4. Ziemniaczki pieczone w ziołach
  5. Befstrogonov z kluseczkami kładzionymi
ZAKASKI ZIMNE
  1. Galantyna z drobiu / szynka w chrzanie / roladki z szynki
  2. Śledź w pierzynce
  3. Półmisek szwedzki/sałatka jarzynowa, wędlina, kabanosy
  4. Sałatka wiosenna z serem feta
  5. Kawa, herbata

 Kolorowe kanapeczki dla młodzieży

PRZYKŁADOWY JADŁOSPIS NA PRZYJĘCIE WESELNE

I PODANIE - DANIE GŁÓWNE
  1. ROSÓŁ Z MAKARONEM DOMOWYM
  2. SCHAB ZAWIJANY W SOSIE
  3. KARCZEK W SOSIE PIECZENIOWYM LUB ŻURAWINOWYM lub PULPECIKI W SOSIE PIECZARKOWYM
  4. DEVOLAY
  5. KOTLET SZWAJCARSKI
  6. BUKIET SURÓWEK
  7. FRYTKI
  8. ZIEMNIAKI
  9. KLUSKI ŚLĄSKIE
  10. BURACZKI ZASMAŻANE LUB KAPUSTA MŁODA ZASMAŻANA
II PODANIE OBIADOWE - KOLACJA
  1. BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKIEM
  2. GOLONKA W PIWIE
  3. KOTLET MIELONY ZAWJANY BOCZKIEM
  4. BIGOS DOMOWY LUB KAPUSTA ZASMAŻANA
  5. BEFSTROGONOV Z KLUSECZKAMI KŁADZIONYMI
III PODANIE OBIADOWE
  1. FLAKI WOŁOWE
  2. KOTLET W MIGDAŁACH
  3. KOTLET KRÓLEWSKI
  4. PAŁECZKI PIECZONE Z WARZYWAMI KRÓLEWSKIMI
  5. PIECZONE ZIEMNIACZKI POSYPANE ZIOŁAMI
IV PODANIE OBIADOWE
  1. ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASKĄ

    ZAKĄSKI ZIMNE

    1. KURCZAK FASZEROWANY
    2. SCHAB W SOSIE TZATZZIKI
    3. GALANTYNA Z DROBIU
    4. ŚLEDŹ W PIERZYNCE
    5. GALARETKA Z DROBIU
    6. SAŁATKA WIOSENNA
    7. BABECZKI NADZIEWANE PIECZARKAMI
    8. NAPÓJ FIRMOWY
    9. KAWA, HERBATA BEZ OGRANICZEŃ
DESER
  1. LODY Z MUSEM OWOCOWYM

CENA – 135 zł /OSOBA

DODATKOWO PROPONUJEMY PŁONĄCEGO PROSIAKA LUB  PŁONĄCEGO  UDŹCA -  cena 600 zł